Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Zachte randen

Heeft je net een appartement gekocht en weet je nog steeds niet wat voor decor je in uw nieuwe huis gaat invullen? Er zal een aspect zijn dat je niet mag vergeten. Als je je huis stijlvol wilt inrichten, dan is de nieuwste trend die je kunt gebruiken wandspiegels. Muren versieren met spiegels geeft je echt een voorsprong als het gaat om een ​​modern interieurontwerp!

Ronde spiegels zijn zeker in opkomst. Deze cirkels zijn beslist een kalmerende, oogstrelende vorm, maar ze kunnen ook een compositie vol andere geometrische elementen in evenwicht brengen. Neem bijvoorbeeld deze woonkamer. Je hebt de rechthoekige schilderijen, vierkante opslagbakken en hoekige vormen voor dagen in het op het zuidwesten geïnspireerde textiel. De ronde spiegel voegt iets zachter toe aan al die rand.

Mat metaal

Dit matzwarte stijl met afgeronde hoeken is een echt schatje. Dit soort spiegels met metalen frame duiken steeds vaker op in badkamers boven traditionele make-upspiegels en medicijnkasten, vooral in kleine ruimtes. De algehele look is moderner, zelfs wanneer deze op een metrotegel wordt geïnstalleerd. Bovendien is het veel lichter en luchtiger dan iets omvangrijks en houten. En nogmaals, dat kleine plankje aan de onderkant van het stuk is een leuke kleine bonusfunctie.

De maat is altijd belangrijk

Op dit punt gebeurt er iets dat lijkt op een muur vol spiegels. Wees niet bang om te wedden op een grote spiegel, bij voorkeur een spiegelontwerp dat bij het verblijf past en ook nog eens modieus is. Als je een kleine kamer hebt waar je diepte aan wilt toevoegen, is een spiegel voor het lichaam het beste alternatief.

Dat zie je door een grote spiegel tegen de muur te plaatsen. Plaats zonder hangers of voeten gewoon een grote spiegel met een elegant frame dat wordt ondersteund door de hoofdmuur van de kamer. Op deze manier creëer je een grote amplitude en geef je de plek een onmiskenbaar romantisch tintje. Ze zijn ook handig in smalle gangpaden van het huis, die qua uiterlijk niets bijdragen en moeilijk te versieren zijn. Door daar een grote spiegel te plaatsen, zal die perceptie totaal veranderen en zal alle aandacht erop uitgaan.