Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Verstelbaar bureau zonder moeite

bureaustoel ergonomisch

Na een aantal maanden thuiswerken moest ik er toch aan geloven dat mijn bureau een upgrade nodig had, want de hele dag zitten was het echt niet voor mij. Ik ben een praktisch en efficiënt persoon dus heb zelf gekozen voor een elektrisch verstelbaar bureau zodat ik met een enkele druk op de knop mijn bureau om kan zetten van zitten naar staan. Ik heb een hoge kwaliteit bureaustoel maar zelfs dan is het niet aan te raden om de hele tijd maar te blijven zitten, ook niet op kantoor eigenlijk. Daarom is een verstelbaar bureau zo’n mooie uitkomst!

Goed voor productiviteit

Naast dat het zoveel beter is voor mijn lichaam om elke paar uur te wisselen van zitten naar staan, is het ook heel goed voor mijn productiviteit. Het is alsof ik mijn dag in zit en staan blokken indeel en zo meerdere doelen heb om werk gedaan te krijgen in plaats van alleen lunch en het einde van de werkdag. Werk gaat ook voor mijn gevoel veel sneller zo want ik ben er meer attent op dat ik werk gedaan heb en dat ik weer een uur of twee verder ben. Ik sta echt veel steviger in mijn schoenen met werk zo, het is makkelijker om te weten waar ik aan toe ben.

Echte aanrader voor thuiswerkers

Ik kan zelf een elektrisch verstelbaar bureau aan iedere thuiswerker zoals ik aanraden, het heeft er bij mij echt voor gezorgd dat het thuiswerken net zo goed als niet beter gaat dan op kantoor. Het verstellen van zit naar staan en andersom helpt met in beweging blijven en focussen omdat je tijdens het staan ook even kan rekken en strekken of als het tegenzit gefrustreerd op de grond te gaan zitten. Dat helpt verassend goed als je oplossingen moet zoeken.