Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Unieke buitengevel

soorten gevelbekleding

Laat je een nieuwe buitengevel bij je bedrijf of woning monteren, dan wil je natuurlijk wel iets unieks hebben en niet wat iedereen heeft. Dit kan een bepaalde vorm zijn, maar ook een ander materiaal wat voor jaren mee gaat. Wil je keuze hebben tussen een aantal soorten gevelbekleding dan ben je bij Plastica.nl aan het goede adres, zowel panelen van hout en kunststof zijn daar opgenomen in het assortiment. Welke kleur je ook wenst, het is altijd mogelijk. 

Prachtige houten gevel

Onder de vele soorten gevelbekleding springen de houten panelen er wel uit, de duurzame delen kun je jaren van genieten en je hebt een prachtige gevel die iemand anders niet heeft. Verschillende houtsoorten maken het mogelijk, om een gevel te creëren die precies bij de stijl en de vorm van je huis of bedrijf past. Wil je een speciaal kleurtje of iets wat opvalt dan is dit natuurlijk ook mogelijk, je hebt de keuze uit een aantal mooie en kwalitatief goede houtsoorten.

soorten gevelbekleding

Gevel van kunststof

Voorheen werden kunststof gevelplaten bijna alleen bij bedrijven gebruikt op een industrieterrein, tegenwoordig zie je de gevelbeplating steeds vaker terug bij woningen. Niet voor niets want de panelen hebben naast een strakke uitstraling, ook het voordeel dat je er niet veel onderhoud aan hebt. Een keer per jaar even schoonmaken en je geniet weer van een prachtige gevel, de panelen zijn ook in ieder gewenste kleur te verkrijgen. Bij Plastica.nl kies je de gevel die je mooi vindt, en die bij je huis past.