Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Triple glas: Het perfecte isolatieglas voor je huis

Als je op zoek bent naar manieren om je huis te isoleren, dan is triple glas iets om te overwegen. triple glas, ook wel bekend als HR+++ glas, bestaat uit drie glasplaten met twee lagen isolerende folie ertussen. Dit maakt het glas bijzonder goed isolerend. In dit artikel leggen we uit waarom triple glas een goede keuze is voor het isoleren van je huis.

Wat is triple glas?

triple glas is een variant op dubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een laag lucht ertussen, heeft triple glas drie glasplaten met twee lagen isolerende folie. Dit maakt triple glas beter isolerend dan dubbel glas en daardoor ook energiebesparender.

Waarom kiezen voor triple glas?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor triple glas. Ten eerste zorgt het voor een hogere isolatiewaarde van je huis. Dit betekent dat je minder warmte verliest en dus minder hoeft te stoken om je huis warm te houden. Dit leidt tot een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu.

Daarnaast zorgt triple glas voor een betere geluidsisolatie. Dit is vooral belangrijk als je in een drukke buurt woont of langs een drukke weg. triple glas houdt het geluid beter buiten, waardoor je binnenshuis minder last hebt van lawaai.

Een ander voordeel van triple glas is dat het veiliger is dan gewoon enkel of dubbel glas. triple glas is namelijk moeilijker te breken en als het toch breekt, dan valt het glas niet in scherven uit elkaar. Dit maakt het ook inbraakwerender.

Wat kost triple glas?

triple glas is duurder dan dubbel glas, maar het is wel een goede investering op de lange termijn. Door de hogere isolatiewaarde bespaar je namelijk op je energierekening en verdien je de extra kosten van triple glas uiteindelijk terug. De exacte kosten van triple glas zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat en de dikte van het glas. Je kunt bij glasgigant.nl een offerte opvragen voor triple glas op maat.

Hoe wordt triple glas geplaatst?

Het plaatsen van triple glas is een klus voor een ervaren glaszetter. Het is belangrijk dat het glas op de juiste manier geplaatst wordt, zodat het optimaal isoleert en veilig is. Bij glasgigant.nl kun je terecht voor het plaatsen van triple glas door ervaren glaszetters.

Waarom kiezen voor triple glas van glasgigant.nl?

Als je op zoek bent naar manieren om je huis beter te isoleren, dan is triple glas zeker een goede optie. Het is beter isolerend dan dubbel glas, zorgt voor een betere geluidsisolatie en is veiliger. Ja, het is duurder dan dubbel glas, maar het is een goede investering op de lange termijn. Vraag bij glasgigant naar de mogelijkheden voor triple glas op maat en laat het plaatsen door ervaren glaszetters voor een optimale isolatie van je huis. Bij glasgigant.nl kun je terecht voor kwalitatief hoogwaardige triple glasproducten en deskundig advies op maat.