Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Stoelkussens

Op www.superwoonwinkel.nl worden diverse stoelkussens aangeboden in verschillende kleuren en maten. Je vindt hier een onderscheidend en afwisselend aanbod zodat er zo goed mogelijk aan de behoefte van de klant wordt voldaan. Ze zorgen niet alleen voor zitcomfort in je tuinstoel, stoelkussens staan ook gewoon leuk. Het zijn mooie accessoires om je hele tuin set mee te verfraaien. Match de kussens eens met andere accessoires of zelfs met de bloemen in je tuin. Zo tover je je tuin om tot een plek waar je graag vertoeft zodra de temperatuur dat toelaat.

Naast deze esthetische redenen om stoelkussens aan te schaffen zijn er meer praktische redenen om ze te kopen. Het zijn populaire artikelen omdat ze er voor zorgen dat het zitvlak niet te warm wordt als de tuinstoel in de zon staat. Daarbij geeft een stoelkussen een comfortabelere temperatuur in de avond omdat een tuinstoel zelf alleen al veel koeler aan voelt.

Specificaties

De stoelkussens zijn handig met 2 linten te bevestigen aan de rugleuning en ze zijn goed gevuld dus zit je altijd lekker in je tuinstoel. Ze zijn van Polyester-fiber gemaakt en geschikt voor buiten. De stoelkussens kunnen niet in de wasmachine en moeten met de hand gewassen worden.

Al met al genoeg redenen dus om op zoek te gaan naar de stoelkussens die bij jouw smaak passen. Op www.superwoonwinkel.nl vind je snel via de handige filter de juiste kleur en maat stoelkussens. Indien nodig vraag dan om hulp aan de klantenservice, zij helpen je graag verder!