Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Plak het zelf muurteksten, erg leuk om te ontwerpen

Plak het zelf muurteksten

Nooit eerder had ik van de plak het zelf muurteksten gehoord. Tot ik voor een tijd terug bij een vriendin op visite was. Zij was net naar dit huis verhuisd en had alles zeer leuk ingericht. Mijn ogen vielen op een paar stickers die zij op de muur had geplakt. Boven haar bank stond een tekst geschreven en ook in de slaapkamer en in de badkamer kwam ik deze tegen. Erg leuk en het stond geweldig.

Zo heb ik in mijn woonkamer ook een muur. Ik noem het een blinde muur, maar hiervoor had ik nog steeds geen goede bestemming voor. Een schilderij vind ik vreselijk en iets anders daartegen hangen was ik nog niet tegengekomen, althans.  Plak het zelf muurteksten

Plak het zelf muurteksten zijn echt geweldig leuk!

Vanaf het moment dat ik bij mijn vriendin op visite ben geweest, heb ik meteen de website opgezocht. De site van PLAKhetzelf  is echt een must om te bekijken. Helemaal als jij op zoek bent naar een mooie decoratie op d muur of ergens anders. Ik zelf was hier helemaal weg van en ben meteen aan een leuk ontwerp begonnen om te maken.

Niet alleen muurstickers, maar ook raamfolie kan je hier kopen. Het ene model is nog mooier dan de andere. Het idee dat ik straks plak het zelf muurteksten, op mijn blinde muur heb is toch fantastisch? Het ene ontwerp na het andere heb ik inmiddels gemaakt. Nog even de puntjes op de -i- zetten en ik kan de bestelling in orde maken. 

PLAKhetzelf  is een zeer leuke site om mee aan de slag te gaan

Inmiddels is mijn kale muur in de woonkamer gezien van een prachtige muursticker. Deze heb ik helemaal zelf ontworpen. Natuurlijk heeft PLAKhetzelf  de rest gedaan. Het resultaat is helemaal geweldig en ik ban alweer op zoek naar andere mogelijkheden om te bestellen. Plak het zelf muurteksten