Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

mini betonpomp huren

logo-betonpomphuren.comAfgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de verbouwing. Zo hebben we voor de paarden een bak laten maken en een paardenstal. Voor in de paardenstal moesten we beton storten. Omdat er een grote hoeveelheid moest komen, zijn we gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal website te hebben vergeleken kwamen we uit bij betonpomphuren.com. Het bedrijf heeft een uitstekende website met veel positieve recensies.

Hurenbeton storten

We hadden telefonisch contact opgenomen en gevraagd of het mogelijk was om een mini betonpomp te huren. Dit was geen enkel probleem. Zo kregen we via de mail een overzicht met alle informatie en kosten. Het overzicht zag er echt fantastisch uit. De prijzen zijn goed en ze konden op de gewenste datum de mini betonpomp leveren. Vrijwel direct nam ik weer contact op en had ik akkoord gegeven.

betonpompEcht een aanrader

Op de gewenste datum kwamen ze hem brengen. Bij het beton storten verliep alles perfect. De pomp beschikt over uitstekende kwaliteiten. Het is daarom in onze ogen ook echt een aanrader om contact op te nemen met dit bedrijf. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Op de website vind je veel informatie over die diensten die ze aanbieden. Indien je vragen hebt over de dienstverlening kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord.