Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Lekker warm in een hottub

Een arme oude man in China heeft door middel van een hottub aanbieding, zijn kwaliteit van leven drastisch veranderd. De man heeft namelijk niet zoveel geld en is al aardig op leeftijd. In China zit het weer net zoals in Nederland ook niet altijd even mee. De man had ook geen werkende douche en moest water koken om zich zo te wassen met een teiltje. Door deze aanbieding heeft hij een hottub kunnen bouwen waardoor hij ook zijn waterleiding kon gaan gebruiken. Hij zit nu regelmatig in zijn hottub buiten en kijkt vanaf de berg waar hij woont, uit over een prachtige vallei.

Zonnepanelen zorgen voor de perfecte combinatie

Hoe deze Chinese man zijn hottub aanbieding werkende heeft gekregen, zal ik je uitgebreid uitleggen. De zoon van de man werkt bij een Chinese fabriek waar ze zonnepanelen ontwikkelen. De oude man had zijn zoon gevraagd of hij wat zonnepanelen kon meenemen om uit te testen voor de fabriek. De zoon en de oude man hebben de zonnepanelen op de hottub aangesloten, zodat deze schone energie het water in de hottub kon gaan verwarmen. De oude man heeft al jarenlang last van zijn spieren en heeft nu minder pijn doordat hij zich nu echt kan ontspannen.

Zijn er nog meer alternatieven?

Het bedrijf van de zoon van de oude Chinese man, is aan het denken gezet. Zij zijn momenteel dringend op zoek naar nog meer mogelijkheden om de hottubs aan te drijven op schone energie. Zo zijn ze nu aan het experimenteren met waterturbines in de hottub zelf, die dan weer energie opwekken, waardoor je een soort cyclus van schone energie krijgt. Ook de bubbels en de warmtestromen in het water zouden hier een positieve werking op gaan hebben. Het bedrijf heeft al flink veel geld geïnvesteerd in het idee van zoon en vader. Zij hebben inmiddels hun huis ingeruild voor een grote villa met verwarmd zwembad.

Interesse in een eigen hottub? Kies dan voor een kunststof hottub van Welltub!