Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Help de postbode een handje met goede Brievenbussen

Wat zouden we zonder de postbode moeten in deze tijd. Alhoewel de ouderwetse briefpost door de digitalisering de laatste jaren steeds verder afneemt, groeit de pakketpost enorm. Meer en meer bestellen, mensen hun pakketjes online. Het aantal bezorgers is dan ook enorm gegroeid. Deze lopen ook regelmatig tegen problemen aan met poststukken of pakketjes die niet goed kunnen worden bezorgd omdat mensen bijvoorbeeld niet thuis zijn. Als we met zijn allen goede brievenbussen nemen, zouden we hen het dan ook een stuk gemakkelijker maken.

Wat zijn goede brievenbussen?

Vraag een postbode naar zijn grootste ergernis in zijn vak, dan is de kans groot dat hij niet-bezorgbare pakketjes zal zeggen. Het is ook natuurlijk ook heel vervelend dat je iets niet kunt bezorgen en bij de buren moet vragen of je het daar mag achterlaten. Het kost ook enorm veel tijd.

Mensen denken er bij het bestellen van een pakketje vaak niet over na of het wel goed kan worden bezorgd. We kunnen het leven van de postbode dan ook een stuk aangenamer maken door goede brievenbussen bij ons huis te plaatsen.

Hoe je dit kunt doen? Heel eenvoudig, je kunt tegenwoordig heel handige brievenbussen kopen die zijn voorzien van een extra vak voor pakketjes. Zo kan de postbode altijd zijn pakketje bij je bezorgen, zonder dat je daarvoor thuis moet zijn. Hoe fijn is dat? Jij ontvangt ten alle tijden jouw pakketje en de postbode is blij dat hij er niet mee rond hoeft te zeulen.

Deze brievenbussen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en vormen. Dus of je nu in een groot huis met oprit of een rijtjeshuis woont, er is altijd wel een geschikt model te vinden. Er zijn zelfs speciale boxen voor in de hal van een appartementengebouw. In dat geval komt er natuurlijk wel iets meer bij kijken. Bij nieuwbouw of renovatie van het gebouw zou je dit echter wel bespreekbaar kunnen maken.

Opbouw of vrijstaand

Voor normale huizen heb je de keuze uit twee soorten brievenbussen. Allereerst is er de opbouw brievenbus. Deze is heel handig voor als je geen eigen oprit hebt maar je wel een handige brievenbus met extra ruimte voor pakketjes wilt hebben. Er zijn verschillende varianten in omloop, overigens ook zonder de extra pakket ruimte. Je kunt ze heel eenvoudig aan de voorgevel op tuinpoort bevestigen. Zo kan de postbode altijd jouw pakket bezorgen en hoeft deze het niet bij de buren of een andere plek achter te laten.

Woon je wat ruimer en het je een grote voortuin of misschien wel een eigen oprit, dan kun je ook voor een vrijstaande brievenbus kiezen. Deze zijn niet alleen heel handig, maar verfraaien ook het aanzicht van je woning. Vrijstaande brievenbussen zijn er in allerlei soorten en maten. Het grootste voordeel van vrijstaande brievenbussen is dat ze ook in grotere formaten verkrijgbaar zijn. Zo kan je ten allen tijden probleemloos poststukken en pakketjes ontvangen, mits deze niet te groot zijn natuurlijk.

Ideaal toch? Niet alleen voor onszelf maar vooral ook voor de postbode.