Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Gezocht op: Opkopen inboedel

Opkopen inboedelHet is altijd moeilijk als je spullen van een geliefde weg moet doen. Helaas kan je nooit alles houden en moet je soms keuzes maken. Zo bleven we afgelopen maand bij het overlijden van mijn opa met een aantal meubels zitten. We zijn toen op internet gaan kijken voor bedrijven die toch nog een serieuze prijs ervoor willen geven. We kwamen vervolgens uit bij Seniorenhulp. Bij diensten die ze aanbieden stond namelijk Opkopen inboedel. Na eerst de website te hebben bekeken en wat informatie te hebben gelezen zag alles erg professioneel eruit. 

Contact opgenomenOplevering huurwoning

Op de website van Seniorenhulp stond het telefoonnummer vermeld. We hebben vervolgens contact opgenomen met het bedrijf en een afspraak gemaakt. Telefonisch werden we erg netjes en professioneel te woord gestaan. We vonden het erg fijn dat ze snel langs konden komen!

logoEcht een aanrader

Het bedrijf kwam de volgende dag al langs om de meubels te bekijken. Normaal gesproken krijg je weinig geld voor je inboedel, maar Seniorenhulp kwam toch nog met redelijke prijzen. Ze maakte dus geen misbruik van de situatie. We zijn daarom erg blij met het bedrijf en mocht er ooit nog zo’n situatie voordoen ( wat we niet hopen) dan nemen we zeker contact met jullie op.

Kijk op de website voor meer informatie over de diensten van Seniorenhulp. Bij categorie Opkopen inboedel staat veel nuttige informatie waar je gebruik van kunt maken. Neem voor vragen telefonisch contact op of via de mail.