Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

De voordelen van een laurier in je tuin

laurier

Ben je op zoek naar een bijzondere haagplant? Of wil je gewoon een boompje in je tuin plaatsen? De laurier is een absolute aanwinst voor elke tuin. Het is een simpele plant die makkelijk is te onderhouden en toch een uniek uiterlijk heeft. Lees hier waarom de laurier zo geliefd is.

De bladeren

laurier

De laurier heeft een uiterlijk dat andere haagplanten niet kunnen evenaren. De bladeren van de laurier zijn glimmend groen en blijven de hele zomer mooi. Het is een echte eye catcher in elke tuin.

Geen groene vingers

Niet iedereen heeft groene vingers. Dat is geen probleem, mits je planten kiest die niet al te veel moeilijk onderhoud nodig hebben. De laurier is geschikt voor mensen die niet zo thuis zijn in de plantenwereld. Een laurier kan namelijk best wat hebben en je hoeft hem helemaal niet zo vaak te snoeien. Een van de grootste voordelen van de Laurier haag is dat deze weinig onderhoud nodig heeft en zijn groene kleur het hele jaar zal behouden. Er zijn drie soorten laurier en ze vormen allemaal een prachtige haag.

laurier

Altijd groen en winterhard

De winters in Nederland kunnen onvoorspelbaar zijn. Soms regent het weken achter elkaar. Vorst is ook geen onbekend verschijnsel in ons land. We hebben daarnaast te maken met sneeuw en storm als het even tegen zit. Een haagplant moet hier dus echt winterhard zijn en de laurier is dat. Sterker nog: de laurier blijft het hele jaar door groen dus je hebt altijd privacy en een prachtige groene haag om op uit te kijken.