Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

De kinderen zijn de deur uit

senioren verhuizing

Helaas komt er altijd een moment in je leven dat je alleen komt te staan, je woont nog in de woning waar de kinderen opgegroeid zijn. Je bent over aan het denken om te verhuizen naar een kleinere woning al valt deze beslissing zwaar, niet alles kan mee naar je eventuele tweekamer appartement. Bij een senioren verhuizing komt een hoop kijken, er moeten van spullen die al jaren in bezit zijn afscheid worden genomen. Gelukkig heeft wovia-woningontruiming.nl veel ervaren met het verhuizen naar een kleinere woning.

senioren verhuizing

Spullen die overblijven

Bij wovia kun je ook terecht als er na de verhuizing spullen overblijven, natuurlijk heb je vooraf aangegeven welke spullen mee moeten met de verhuizing en welke niet. Samen met Wovia loopt je door je huis heen om te selecteren wat wel en niet mee moet, hierbij kun je ook aangeven wat er gedaan moet worden met de spullen die over zijn. De spullen kunnen als ze nog waarde hebben gekocht worden door Wovia, of wanneer ze niet veel waarde meer hebben is een goed doel ook een optie. Ook een senioren verhuizing kan compleet worden geregeld.

Na de verhuizing

Is de achtergebleven woning leeg, en moeten er nog werkzaamheden worden verricht dan kan Wovia dit voor je verzorgen. Schoonmaken en verwijderen van bijvoorbeeld laminaat of vloerbedekking is een optie, maar ook het herstellen van muren. Vaak zijn er verbouwingen gedaan en hebben er veranderingen plaatsgevonden in de jaren dat men er heeft gewoond. Bij Wovia kun je terecht voor het complete plaatje voor, tijdens en na een senioren verhuizing.