Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Betonpoeren online bestellen bij Sierbeton.nl

 betonpoer

Nieuwe woning

Mijn vrouw en ik hebben net een in Arnhem een nieuw huis laten bouwen. Waar bij ik eigenlijk het hele bouwproject ga regelen. Voor ons nieuwe huis hebben wij natuurlijk ook spullen nodig.  Zo ben ik aangekomen bij Sierbeton, wij hadden namelijk want betonen blokken nodig en toevallig hadden wij ook al eerder dingen besteld bij Sierbeton. Daar hebben wij goede herinnering aan, dus de keuze voor een nieuwe bestelling was snel gemaakt. Wij wilden betonpoeren online bestellen, en dat kon gelukkig ook bij Sierbeton.nl. Betonpoeren online bestellen was al snel gedaan, dus wij konden vlot verder met de verbouwing.

 betonpoer

 

Verbouwing

Voor de verbouwing hadden wij verschillende producten nodig. Wat natuurlijk  allemaal nieuw voor ons was. Sierbeton heeft ons daarbij goed geholpen. Wij hadden de klantenservice gebeld en die heeft ons toen verder geholpen. Ik heb gevraagd naar verschillende soorten beton, en zij wisten daar wel raad mee. Toen wij eenmaal besloten hadden welke producten wij wilden hebben, hebben wij betoenpoeren online besteld en ook een aantal betonnen blokken voor de tuin laten bezorgen.

Inmiddels is de verbouwing al een aantal maanden klaar en kunnen wij bezig met het inrichten van onze woning. Wij wilden een compleet nieuw interieur, dus daarvoor zijn wij nog even op zoek geweest. Het is natuurlijk het mooiste wanneer het interieur perfect op elkaar aansluit. Nu hebben wij het zo geregeld dat zelfs onze tuin naadloos aansluit bij het interieur. Ik ben erg tevreden over het resultaat!