Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Bent u op zoek naar een meubel outlet?

Voorbrood

Dan bent u bij Voorbrood aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan meubel outlet is er altijd wel iets voor u te vinden in de showroom.

meubel outlet

Eigen bezorgservice

Met de eigen bezorgservice heeft u nooit onzekerheid of het wel goed aankomt. Het wordt altijd door een van de medewerkers voorzichtig binnen gezet en uitgepakt.

Meubel outlet

Bij Voorbrood is een zeer groot assortiment aan meubels. Op de site staan een heel veel meubels waar u al uit kan kiezen. Voor het kopen moet u toch even langs de winkel. Past het niet in uw auto kan het altijd bezorgd worden bij uw thuis.


Kwaliteiten van Voorbrood

Voorbrood heeft veel kwaliteiten. Dat vind de klant vaak prettig en zij zijn daar heel erg op gefocust. Zoals dat ze een eigen stoffeerder, spuiter en meubelmaker hebben. Op de producten zit ook altijd minimaal 2 jaar garantie CBW-Erkend. En wanneer u iets niet kan vinden kunnen zij u altijd helpen naar het perfecte meubel voor u in huis.


Meer informatie

Wilt u meer informatie? Of heeft u gewoon vragen? Bekijk dan de website of neem telefonisch contact op via  0180- 63 11 11