Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Badkamer beton cire

Beton cire is bezig met een opmars, en dat is niet zomaar. De unieke combinatie van eigenschappen heeft ervoor gezorgd dat beton cire door steeds meer mensen wordt gekozen voor hun huis. Eigenschappen als flexibiliteit, eenvoud en diversiteit zorgen ervoor dat beton cire altijd past in jouw huis. Je kunt het bijvoorbeeld op de vloer in de woonkamer aanbrengen, of de keukentafel. Het lijkt dan of de tafel van massief beton is, terwijl onder de beton cire gewoon een houten tafel zit. Je hebt dus alle voordelen van beton, zonder de nadelen. Een badkamer beton cire behoort ook tot de mogelijkheden

Beton in de badkamer

Beton in de badkamer klinkt voor veel mensen vreemd, toch gebeurt het steeds vaker, en met goede reden. Beton cire heeft tal van voordelen ten opzichte van regulier beton. Omdat beton cire niet gemaakt is met zand, maar simpelweg cement gemixt met een synthetische hars, is het op veel meer oppervlakken mogelijk. Je hoeft het bijvoorbeeld niet op de vloer te plaatsen. Je kan betonstuc, zoals het ook wel genoemd wordt, ook op muren en zelfs op het plafond aanbrengen. Toch zullen veel mensen kiezen voor badkamer beton cire vloer. Die heeft als grote voordeel dat het waterafstotend en naadloos is. Je hebt dus nooit meer vieze voegen! Een betonstuc vloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waar je kitranden moet vervangen om de paar jaar, hoef je beton cire eigenlijk niet te onderhouden. a is om die reden ook perfect om op de muren te doen, en omdat er geen naden zijn lijkt de ruimte nog groter ook!

Andere toepassingen

Beton cire is niet alleen gelimiteerd tot muren en vloeren, je kan het in de badkamer ook toepassen op de meubels. Een douchekruk met een beton cire zit bijvoorbeeld. Of een beton cire wastafel waardoor het lijkt of de volledige wastafel van beton cire is.