Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

4 steden waar je goed kunt wonen in Noord-Holland

Mooie woning huren

De huidige huizenmarkt staat aardig op zijn kop. Torenhoge huizenprijzen, waarvan het einde nog niet in zicht lijkt. Met name rondom de hoofdstad lijken de waardes van vastgoed de pan uit te rijzen. Is er nog hoop op een mooie betaalbare woning? Jazeker, er zijn nog genoeg opties die je kunt overwegen. Prima investeringen en een laag risico. Zelfs in Noord-Holland zijn er met name nieuwbouwprojecten waar jij je op kan inschrijven. Lees hieronder de top vier beste plaatsen binnen de provincie en maak je keuze!

Huis huren

Alkmaar

Alkmaar kent vele oude tradities, zoals de traditionele kaasmarkt die zowel elke week wordt tentoongesteld. Alkmaar kenmerkt zich door veel toerisme en een grote levendigheid. Altijd iets te doen en gezellige mensen. Een aanrader voor degene die niet houden van saaiheid en drukte geweldig vinden.

Haarlem

Een plaatsje waar het een stuk rustiger is, is Haarlem. Hier zul je eerder genieten van de natuur dan van een drukt stadsplein. Met haar mooie wateren en parket is Haarlem zeer geliefd onder de Haarlemmers én Amsterdammers. Nergens zijn zoveel Amsterdammers naartoe getrokken dan naar het nabijgelegen plaatsje. Haarlem is volop in de groei, dus als je bedenkt dat je hier wel eens jouw droomhuis zou kunnen vinden, dan is het zaak hier snel op te anticiperen.

Appartement vinden

Purmerend

Purmerend heeft zich altijd gekenmerkt als doorsluis stad van Amsterdam. Mensen die in de grote stad werkte of studeerde, woonde in één van de steden eromheen. Het aantal inwoners in Purmerend is gestaag gegroeid in de afgelopen decennia en zo ook de huizenprijzen. In vergelijking met Amsterdam kun je in Purmerend best nog een aardig stukje onderhandelen over de prijs. Iets wat in de hoofdstad al lang niet meer kan. Met meer dan genoeg voorzieningen voor jong en oud is Purmerend een grote aanrader om eens rond te kijken voor je nieuwe woning.

Amsterdam

De hoofdstad van Nederland heeft toch een plaatsje weten te veroveren in één van de beste plaatsen om je te huisvesten. Ondanks haar hoge huizenprijzen, zijn er toch nog pareltjes te vinden binnen de stad. Amsterdam kent talloze wijken waar talloze nieuwbouwprojecten worden opgezet. Bekijk er eens een paar om te zien of jij een mooie prijs/ kwaliteit kan waarnemen. Wacht niet te lang: de huizen in Amsterdam zijn meestal binnen een week weg.