Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

PVC vloer in Purmerend

PVC vloer in Purmerend

5 voordelen van een PVC vloer

Sta je op het punt om naar Purmerend te verhuizen, en weet je nog niet wat je op de vloer wilt (laten) leggen? Tapijt, hout, laminaat of… PVC? In dit artikel lees je alles over de voordelen van de PVC vloer en ontdek je de 5 voordelen die deze vloer zo populair maken.

1. Krasvast

Een vloer is de basis van uw interieur, maar natuurlijk ook bedoeld om op te leven. Omdat PVC krasvast is, hoef je je niet druk te maken over beschadigingen. Een spelende hond in huis, autootjes van de kinderen of iets kapot laten vallen: een PVC vloer kan er allemaal tegen!

2. Onderhoudsvrij

PVC is waterdicht en dus geschikt om te dweilen: wel zo makkelijk als je knoeit. Ook stofvrij maken is eenvoudig met een stofzuiger of Swiffer. Daarnaast heeft PVC wel het uiterlijk van hout of steen, maar hoef je het in tegenstelling tot die materialen niet te onderhouden. Een PVC vloer behoudt zijn kleur en hoeft niet in de boenwas, opnieuw te worden gelakt of chemisch te worden gereinigd, even stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende.

3. Ook een luxe visgraat is mogelijk

Er is klik-PVC en plak PVC. Ze beide zijn verkrijgbaar in banen en tegels, maar ook in visgraat. Vooral klik-PVC is zeer eenvoudig zelf te leggen. Doordat het zelfcentrerend is, leg je zo eenvoudig zelf een luxueuze visgraat vloer.

4. Ook voor natte ruimtes

Doordat PVC waterdicht is, is het ook toe te passen in de badkamer, keuken en in het toilet. Dit geeft je de mogelijkheid om op een hele verdieping dezelfde vloer te leggen. Ook kun je zo een houtlook vloer – die niet van echt te onderscheiden is – in de badkamer leggen.

5. Geschikt voor vloerverwarming

Zeker in deze tijden van hoge energieprijzen is de geschiktheid voor vloerverwarming iets dat niet onvermeld mag blijven. Deze vloer heeft de gunstige eigenschap dat hij de warmte van de vloerverwarming makkelijk doorgeeft.

Ideale vloer voor een huurwoning of pand

Een PVC vloer is mooi, veelzijdig en duurzaam, én eenvoudig zelf te leggen. Hebben we je al overtuigd van de voordelen van een vloer van PVC in Purmerend? Vooruit nog eentje dan: een extra voordeel is dat je de vloer ook gemakkelijk kunt demonteren als je weer gaat verhuizen. Wie weet wel naar een koopwoning of eigen pand in Purmerend!

Ligt de basis eenmaal vast? En heb je een mooie PVC vloer liggen? Dan is het tijd om leuke meubels uit te zoeken!