Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Haal de gasten naar je terras dankzij windschermen horeca

Als de zon schijnt in Nederland is het niet per se meteen heel warm. Vooral in de lente kan de wind best guur zijn en dus qua temperatuur roet in het eten gooien. Het verschil tussen in de wind en uit de wind zitten is dan een verschil als dag en nacht. Daardoor kun je uit de wind heerlijk genieten van de zon en al snel is het dan zo warm dat je jas uit moet trekken. Zodra je dan echter de wind in loopt, dan is het opeens weer winters koud. Als je als horeca ondernemer een terras hebt en daar zoveel mogelijk gebruik van wilt maken, dan is het dus belangrijk dat gasten daar ook in de lente al kunnen zetten. Dat betekent dat je winderschermen horeca moest plaatsen om de wind te kunnen weren. Als jij een plekje kunt creëren waar de gasten lekker uit de wind kunnen zitten, dan zal je terras snel genoeg vol zitten. Vooral als het net kan, want dan is het mooie weer nog nieuw en zijn heel veel mensen erop gebrand om die eerste zonnestralen te absorberen. Als je dan geen windschermen horeca hebt en het waait wel, dan loop je klanten mis. Nu alle perikelen rondom corona even zijn verdwenen, is het juist zaak om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Lege terrassen omdat er een te harde wind staat, is dan ook niet goed te praten wetende dat je die terrassen dankzij windschermen horeca van premonta prima kunt opvullen. Het is uiteraard afhankelijk van je terras, hoe groot het is waar het terras zich bevindt. Je kunt niet overal windschermen horeca plaatsen. Het mooie van de windschermen van premonta is dat je ook mobiele windschermen kunt kopen. Deze windschermen horeca kun je dus altijd daar plaatsen waar de wind vandaan komt. Je kunt ook meerdere windschermen horeca aan elkaar koppelen, zodat je in ieder geval een mooi groot scherm kunt creëren waar veel mensen zich achter kunnen verschuilen. Zulke windschermen horeca zijn handig in de lente als het nog fris is, maar ook in de zomer kan het gewoon hard waaien. Ook dan is het fijn dat je de mensen op het terras wat rust kunt bieden. Hoewel die wind misschien niet koud is, kan de intensiteit van de wind toch nog wel tot ongemak zorgen. Denk aan wegwaaiende servetten of menukaarten en dergelijke. 

Kijk op de website van premonta.nl voor de windschermen horeca 

Als je op zoek bent naar een windscherm, dan kun je sowieso terecht bij premonta. Of het nou voor de horeca is of voor bij je thuis, premonta levert de juiste windschermen. Op de site van premonta.nl kun je alvast zien wat je opties zijn. Het mooie van de mobiele windschermen horeca is dat ze uiteraard van glas zijn en dus gewoon volledig transparant zijn. Het uitzicht van je gasten komt daardoor zeker niet in het geding. 

Neem contact op en vraag een offerte aan

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de kosten, dan kun je terecht op de website van premonta.nl. Daar zie je sowieso de kosten van de individuele schermen en je kunt uiteraard ook een offerte aanvragen indien je meerdere schermen wilt bestellen. Verder lees je op de site ook meer over de voordelen zoals: 

  • Oneindig koppelbaar
  • Eigen fabricage
  • Topkwaliteit uit Nederland