Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Een timmerbedrijf uit Lelystad

Wij zijn enorm geholpen door het timmerbedrijf Lelystad. Voor onze slaapkamer waren wij al een tijd op zoek naar een kast die hier zal passen en waar genoeg ruimte in zat om onze kleren in op de bergen. Helaas in de normale winkels hadden wij deze nog niet kunnen vinden. De bakken die wij in de hoek van de slaapkamer hadden staan als opbergruimte, moesten voorlopig nog maar blijven staan. Tot wij van iemand te horen kregen over Timmerij De Voorloper, dit bedrijf is zo handig dat die beslist wel een mooie kast voor onze slaapkamer kan maken. 

Lekker opgeruimd

Inderdaad heeft het timmerbedrijf uit Lelystad ons enorm geholpen met het maken van een bijzonder mooie kast. Deze past precies in de hoek van onze slaapkamer en zo hebben wij eindelijk een opgeruimde kamer. 

Nadat wij contact hadden opgenomen met Karlo Knol, de drijvende kracht achter dit bedrijf en hadden uitgelegd naar waar wij op zoek waren, is deze aan de slag gegaan. Karlo beschikt over de nodige opleiding en werkervaring in (fijn)metaal en (fijn)houtbewerking. Daarnaast is hij praktisch en creatief, met een oog voor detail en maar goed ook, anders waren wij nu nog op zoek naar een kast.