Direct Huren Purmerend

Huren in Purmerend

Antislip tegels online bij Tegelmegashop.nl

Antislip tegels

Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor uw badkamer? Dan adviseren wij om eens na te denken over antislip tegels. Bij Tegelmegashop.nl vindt u een breed en divers aanbod tegels, waaronder ook de antisliptegels. Online kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Wilt u graag een persoonlijk advies en zien welke tegels u koopt? Kom dan eens naar Roermond. Hier beschikken wij over een grote showroom op een echte toplocatie. Verspreid over 1000m2 vindt u hier alle tegels, waarbij de 100 populairste tegels verwerkt zijn in een showvloer.

Antislip tegels

Wat zijn antislip tegels?

Eigenlijk verraadt de naam het al, antislip tegels voorkomen gladheid van de tegels. Dit is met name belangrijk in ruimtes waar water gebruikt wordt, zoals de badkamer. Omdat hier de tegels nat worden, is het belangrijk dat er een antislip op zit, waardoor u niet uitglijdt. Antislip tegels zijn herkenbaar aan de waarde die de tegels hebben. Tegels met waardes van R10 of R11 mogen beschouwd worden als antislip tegel. Een andere manier om antislip aan uw tegels toe te voegen, is het gebruik van mozaïek tegels. Dit zijn meestal kleine tegels, waardoor er vele voegen aanwezig zijn. Deze hoeveelheid voegen zorgt dan ook voor een antislip effect.

Hoe kunt u antislip tegels bestellen?

Bij Tegelmegashop.nl kunt u op twee verschillende manieren antislip tegels kopen. De eerste manier is uiteraard in onze showroom in Roermond. Hier kunt u rustig rondkijken en op het moment dat u geschikte tegels heeft gevonden kunt u deze direct kopen. Als de tegels op voorraad zijn, bestaat de kans dat u de tegels direct kunt meenemen. Wilt u de antislip tegels online bij Tegelmegashop.nl kopen? Dit is ook mogelijk. Wij beschikken over een webshop waar ons gehele productassortiment vindbaar is. Binnen enkele stappen is uw aankoop geregeld! Online bestellen is de snelste manier om antislip tegels te kopen.